www.phibroisrael.com



לתשומת לב הרפתנים!

חשיבות ה"אומניגן" במעבר למנות הפסח

תקופת הפסח עתירה בשינויים המשפיעים על תנובת החלב.
בתקופה זו הרכב המנות עובר שינוי משמעותי ותכוף, ישנו חוסר וודאות לגבי התחמיצים החדשים שיכנסו במוצאי הפסח ומזג האוויר אינו יציב ומשתנה באופן קיצוני.
בנוסף, השנה רוב מרכזי המזון ללא מלאי מזון גס ורבים יאלצו להשתמש במזון גס טרי כבר בימים הראשונים שלאחר הפסח, גם אם לא עבר את כל תהליכי התסיסה הנחוצים. סיבות אלו ואחרות מצדיקות הגברת השימוש באומניג'ן כבר כעת, שכן ישנו זמן הסתגלות לחומר של חודש ימים.
ניתן לראות בניסוי שהוצג ע"י סטיבן רוזן בכנס מדעי הבקר 2010, ובניסוי מענית משנת 2007, כי תנובת החלב של הפרות שהואבסו במזון מועשר ב"אומניג'ן" הייתה גבוהה משמעותית בתקופת הפסח ביחס לקבוצת ביקורת.


תנובת החלב



בברכת חג פסח שמח וכשר
ניר סלע
פיברו ישראל


www.phibroisrael.com


נשלח באמצעות inwise - מערכת לדיוור אלקטרוני ודפי נחיתה